Onze visie

De Stichting en haar bestuur zet zich in voor het bieden van autonome nascholingen. Wij zetten ons in om de laatste en meest actuele academische onderwerpen aan bod te laten komen en maken daarbij gebruik van een breed en divers netwerk binnen de medische wereld. Hierdoor hebben wij toegang tot zeer ervaren en deskundige gastdocenten die voor ons doceren. Voor professionals, door professionals is hierbij ons credo.

Raad van advies

Voor de advisering over de onderwerpen en de bewaking van het niveau van de nascholingen maakt de Stichting gebruik van een Raad van Advies. De Raad van advies is samengesteld uit opleiders, praktiserende medici en hoogleraren die adviseren over de inhoud en onderwerpen van de nascholingen. De raad van advies heeft een wisselende samenstelling en adviseert op verzoek van het bestuur van de Stichting.